Rubrik

Så går man in på sin blogg efter ett tjugotal dagar och ser att två inlägg (som jag postat!) inte har blivit postade!? Fixat nu men himla konstigt. Två stycken på helt vitt skilda datum blev inte postade:/ Ska vara extra vaksam över detta då;)

Den här månaden blev det galet mycket jobb. För vissa har bestämt att sluta och så är det samtidigt semester. Jag har med andra ord fått jobba extra;) Vilket är najs för då får jag värsta lönen i juli. Gött om jag ska plugga eller resa eller spara (eller nåt)
Däremot var det synd att man jobbade natt både dagen innan och på bröllopsdagen! Smet in till stan i vilket fall och fick se det fina nyblivna brudparet vinka!:D Vad galet glad jag blev över att kärleken segrade!

Nu är det vilodagar mellan jobben. Tyvärr så ska jag ju jobba hela midsommar. Men vem bryr sig för sen har jag semester och då blir det Peace and Love!
Det enda jag ångrar med midsommar är att jag inte hinner ge blod:( Eller rättare jag får fortfarande inte och det vore förstås dumt att ge när jag jobbat så mycket och sen ska på festival:/ Järnbrist är inte så skoj när man vill vara pigg och festa!

Alltså, hur kan framtiden (jag menar nu långt in i framtiden förlåt att jag hoppar) se så diffus och osäker ut för en person som verkligen vill allt! Kanske just därför? Borde man kanske bestämma sig för något realistiskt som ger jobb och stadig inkomst och sedan ha sina många hobbies vid sidan av? Så himla svårt kan det ju inte vara att bara välja ett yrke, inte med mina betyg och intressen. Eller kanske just därför är det svårt?
Gaaah! Välja välja välja, kan jag inte bara göra allt?

Nu måste jag gå och hoppa i sängen så jag får upp min sömntuta till karl!
Får återkomma med framtidsplaner och peace and love! Todeloo!!

RSS 2.0