snövinter




Den här vintern har varit galet snöfylld och det har minst sagt märkts av i Stockholm men väl hemma i Dalarna måste man vara snäll och hjälpa till också med att skotta ;)       

Skottade utfarten, fårhagen och skottade bort snö från kaninburstaket! Den såg ut att kunna rasa ihop närsomhelst!       

Så jag är på besök i mina kära hemtrakter. Imorrn blir det fika med Anna och Fia!! Och ett kik på fias nya lägenhet;) Soft!       

Men redan imorgon ska jag åka tillbaka till Stockholm. Det är med ett sting i hjärtat måste jag erkänna men det är väl inte så konstigt. Samtidigt längtar man hem till storstaden och alla underbara människor;)       

Hoppas ni som jag såg det som en utmaning och ett sätt att få komma ut och motionera ni som skottat som tappra hjältar denna vinter!

På Thåström



Efter många om och men om vilket mitt första inlägg skulle bli och vilken bild jag skulle börja med så blev det till sist detta:   

Mina två bästisar Anna och fia på Thåström i Stockhom 5 februari 2010!   

Min bäste vän och livräddare Erik var också där så vi var fyra vänner på denna utflykt i helgen. 

Jag kommer alltid att minnas denna helg som en bra och mycket trevlig sådan. 
Med lustiga människor. Vissa står helt saliga av Thåströms musik och sträcker ut armarna för att ta emot välsignelsen av hans musik.  Och andra hoppar runt i en privat moshpit för två.  (Alla tolkar vi musik olika;)   

Jag själv njöt av gott sällskap och bra musik med djup text. Dansade lite^^ Men blev arg på ett par fjortisar som ville stånga sig förbi oss. Jag ställde mig som ett träd ivägen och blängde på dem. De gick till slut;P Lite hyfs får man ha även på konserter. Annars blir Sofia förbannad ;)

RSS 2.0