Nu ser jag :)

Alltså grymma värld!! Och jag menar då grym som i awesome ;P

För seriöst, jag är hemma i underbara Dalarna och det är sommar! Förra veckan var jag i Skåne hos systerdottern som hade skolavslutning (mycket bus, lek och bad i havet. LYX!), den här veckan började det spännande jobbet på Hemtjänsten och nästa vecka är det PEACE AND LOVE!

Livet leker just nu, lite löjligt faktiskt ;P
Jag har ju även fått en lägenhet till hösten den ligger en kvart från Erik med tåg och 10 minuters promenad från skolan! :D EGET PENTRY OCKSÅ! SLIPPA DELA KÖK ÄR FYTUSAN FÖR BRA!!

Plus att det snart är midsommar vilket innebär jordgubbar i massor :D :D :D :D
Plus att lille dvärghamstern Jens bor här hos mig över sommaren. Den sötnosen :)


Nej nu måste jag sluta innan jag sprängs xD Alltså här har man gått med ångest i halsen för att saker och ting verkat jobbiga men det måste ha varit småsaker ser jag nu! Man hakar upp sig så lätt och de är ju dumt. Om man bara skiftar perspektiv lite grann så ser man nog att det är bra. I vissa fall tokbra till och med :)

Läkarbesöket gick förresten bra, först trodde hon att jag var deprimerad när jag berättade om hur trött jag var och hade svårt att komma igång med saker. Sen hade jag praktik på en dagvårdsavdelning för diabetiker och fick ta mitt blodsocker när jag var sådär hängig och borta. Alltså du förstår kanske ;) Vad löljigt det känns nu, jag behöver bara käka ett äpple när jag känner mig trött så blir det bra igen! xD

Nu måste jag rensa Jens bur innan jag ska iväg till jobbet! TODELOO!

RSS 2.0