Första Gröna

Det bästa känslan jag vet är den man får när det gröna äntligen bryter sig upp ur snön. Och efter en helg i Dalarna med inflyttningsfest hos kära fia så såg jag ut genom fönstret på tåget och hojtade till Erik att jag såg något grönt som växte på stenväggen!

Underbart!

I Dalarna var det lika mycket snö som alltid. Men jag slängde ändå på mig kjol och tunna strumpbyxor och reste iväg med buss till fia, med Erik, Anna och Klas och där blev det party! I fias nya lägenhet;) Den är bäst som hemmafestlya, utrymme, stor soffa och soft kök^^ Jag bjöd på ett lager chokladbollar;) och fia bjöd på bananasplit MUMS! Det blev en trevlig fest må jag säga!
Fias syskon var där med partners och så pojkvännen Victor. Just det jag gav ju en blomma som inflyttningspressent;) En glad och gul en! Victor sa att han ställde den på en hedersplats (nämligen där han pluggar) det gjorde mig gla^^

Nu är jag i Stockholm hos Erik, han är krasslig och jag med. Men jag ska ändå ta och träna lite. Sen dusch, sen hem till Frädd för lite film och fika:D

Jag känner mig riktigt glad att våren är på väg. Läste i METRO att vissa får vårdepression, för mycket ljus för snabbt gör folk deppiga. Jag känner ju själv av tröttheten men inte blir jag deppig för det! Man får ta det lugnt bara, och umgås med vännerna så slipper man nog deppa;)

Tjingeling!
Nu blir det HOPPARUNT till Call On Me! (radio;)

RSS 2.0